edInvoice - Fejlesztés
EDINVOICE LÁNCREAKCIÓ
Rendelje meg edInvoice számlázó programunk egycéges példányát,
ajánlja termékünket ismerőseinek,
Önöknek fontos üzleti partereiknek, és sikeres ajánlás esetén a bruttó 29000 Ft-os árból 9500 Ft-ot írunk jóvá ajánlásonként, vagy térítünk vissza utólag

MIT ADUNK CSERÉBE PROGRAMUNK ÁRÁÉRT?
 programunk teljes verziója "Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás" funkcióval
 egész éves ingyenes telefonos ügyfélszolgálat
 egész éves adó jogszabálykövetés és ingyenes terméktámogatás
Dobozos szoftvereink
DOBOZOS SZOFTVEREINK:

HÁZIPÉNZTÁR
BÉR ÉS MUNKAÜGY
SZÁMLÁZÓ PROGRAM
NAGY ÉRTÉKŰ TÁRGYI ESZKÖZÖK
KIS ÉRTÉKŰ TÁRGYI ESZKÖZÖK
KETTŐS KÖNYVVITELŰ FŐKÖNYVI KÖNYVELÉS


Házipénztár
• opcionálisan 1, vagy több cégen belüli forintos pénztár kezelése
• egyszerű használat, gyors üzembe helyezés
• hálózatos
• adatbevitel gyorsítása gazdasági esemény adattörzs használatával
• bevételi, kiadási pénztárbizonylatok kezelése
• ügyfelek és beszállítóik kezelése
• pénztári áfa kezelése
• pénztárbizonylatok egyedi és csoportos nyomtatása
• pénztárzárás
• időszaki pénztárjelentés tetszőleges időszakra
• jogcím kezelés
• jogcím összesítő kimutatás
• kontír törzs kezelése
• jogosultságkezelés
• egyszerű biztonsági adatmentés
• feladás Compinform kettős könyvvitelű főkönyvi programba
  előkontírozott bevételi és kiadási bizonylatok alapján


Megnevezés ÁR
1 Házipénztár - cégen belül 1 forintos pénztár 11500
00 Házipénztár - cégen belül korlátlan forintos pénztár
24000
Áraink bruttó árak, és tartalmazzák a 27%-os forgalmi adó összegét

Tekintse meg programunkat működés közben
: Bővebben

vissza

Bér és munkaügy
A Compinform Számítástechnika, mint a Soft Consulting Hungary Zrt. egyik viszonteladója, a BaBér bérszámfejtő programot ajánlja ügyfeleinek

A BaBér bérszámfejtő program egy, a mai kor követelményeinek megfelelő környezetben kifejlesztett Windows-alapú programcsomag, mely kompromisszumok nélküli tudást nyújt. A bérszámfejtő program fejlesztésekor annak megvalósítása volt az irányadó, hogy a rendszer olyan eszközzel és platformon készüljön, amely hosszú időre garantálja, hogy technológiailag nem amortizálódik.

A folyamatos jogszabály-követéssel támogatott rendszer megfelel a hazai bérügyvitel és bérszámfejtés piac elvárásainak. Moduláris felépítése miatt széleskörűen és bármikor bővíthető rendszer, de az alap bérügyviteli szoftver is tartalmaz minden olyan funkciót, melyre egy dolgozó beléptetésétől kezdve a kiléptetéséig szükség lehet.

A BaBér bérszámfejtő programot sokféle cég használja, ügyfeleink területileg is megoszlanak. Olykor egy cégen belül is előfordul, hogy a központi gép elhelyezésétől függetlenül az ország több sarkából dolgoznak ugyanabban az adatállományban, de felhasználóinknak ebben az esetben sem kell külön licenceket vásárolniuk.

A BaBér bérszámfejtő program kiemelkedően jó lehetőséget biztosít könyvelő irodák részére, ugyanis részükre nem számítunk felárat a cégek száma után, valamint a bérprogram olyan megoldásokkal is rendelkezik (közös szótárak, közös adatszolgáltatás), melyek kimondottan a többcéges felhasználók kényelmét szolgálják.

Főbb jellemzők
A BaBér bérszámfejtő program legfontosabb ismérvei:

Használható önálló gépen és hálózatban egyaránt.
Működése gyors, hardverigénye kicsi!
Képes több telephely és azon belül több szervezeti egység vonatkozásában kezelni a dolgozókat. Ugyanakkor lehetőséget ad saját dolgozói csoportok kialakítására is. A  bér program minden funkciója – a bérszámfejtéstől a listázásig – elvégezhető ezen csoportosítások szerint.
 Időrendi analitikát tartalmaz a legtöbb adatról, mely alapján több év vonatkozásában is nyomon követhetőek a dolgozókat érintő változások.
A felhasználó igényeinek megfelelően paraméterezhető, ugyanakkor nem kell elveszni a beállítások erdejében, hiszen olyan alapbeállítással kerül telepítésre, mely azonnal lehetővé teszi a jogszabályok alapján történő munkát.
Moduláris felépítésű, az egyes modulok egymástól függetlenül is használhatóak. Közös adatállományból dolgoznak, tehát egy adatot elég egyszer felvinni a rendszerbe és az utána elérhető.
Automatikus adatkitöltő funkciókkal segíti az adatrögzítési munkát. Pl. adóazonosító alapján kitölti a születési dátumot, irányítószám alapján a települést és viszont stb.
Jogosultsági rendszere lehetőséget ad az illetéktelen elérések letiltására (cég, menüpont, funkció bontásban).
Többféle lehetőséget is biztosít a dolgozók adatainak mentésére, illetve visszatöltésére. Lehetőség van automatikus mentést is beállítani (havi, heti, napi vagy akár órás gyakorisággal is)
Frissítés funkciója lehetőséget ad arra, hogy a felhasználót a bér program értesítse arról, hogy honlapunkra frissebb verzió került fel.
A listákat a hagyományos lista formátumon kívül többféle file-formátumban is elkészíti (.xls, .doc, .pdf, .txt, rich text, kép file stb.) Meghagytuk a mátrix nyomtatóra történő listakészítés lehetőségét is.
Lehetőséget ad többféle módon is adatot importálni. Az általános import program .csv állományból egyszerűen beemeli az adatokat. Ezenkívül lehetőség van nagy tömegű kifizetési és levonási jogcím egyidejű beemelésére is. A bér program önmagán belül is lehetőséget ad csoportos jogcím felvitelre, nem kell dolgozónként rögzíteni az adatokat.
Lehetőséget biztosít idő- és jövedelem adatok importálására. Azon cégek, amelyek elektronikus formában rendelkeznek munkaidő-nyilvántartással vagy termelésirányító rendszerrel, .csv állományon keresztül importálhatják ezeket az adatokat. Ez a megoldás biztosítja, hogy az egyes mezőket a fejlesztőtől függetlenül a felhasználó definiálja.

Amennyiben az általánostól eltérő feladatokat kell megoldani, állunk rendelkezésre egyedi igények kielégítésében is.

Modulok
Természetesen az alap Bér modul is tartalmaz minden szükséges bérszámfejtő lehetőséget, de mint nevében is szerepel, csak bérügyviteli feladatokra kap komplex társat a bérszámfejtő, ezért a Munkaügyi modullal mindenképpen érdemes kiegészíteni. A munkaügyi feladatok ellátására alkalmas modul mellett még számtalan bővítési lehetőséget kínál a bérszámfejtő program felhasználóinak, például a TB kifizetőhelyek kezelését is.

A bérszámfejtő program által tartalmazott alapmodulokon (Bér, Munkaügy, Táppénz) felül opcionálisan választható egyedi és web-alapú modulokat is kínálunk.

Bér modul   
Munkaügy modul   
Táppénz modul
Cafeteria modul
e-Cafeteria modul   
e-Jelenlét modul
Egyedi modulok

BaBér for Small Business
A programcsomag kifejezetten a kisvállalkozások bérügyi feladatainak ellátására készült. A rendszer tartalmaz minden olyan nélkülözhetetlen funkciót, mely a kisvállalkozások bérügyviteli feladatainak törvény szerinti teljesítéséhez – különös tekintettel a bevallási, adatszolgáltatási kötelezettségekre – szükséges. A rendszer egyszerű, letisztult menüszerkezete – mely mentes a nagyvállalatok bonyolult igényeit kielégítő menütengertől – könnyen és hatékonyan alkalmazható, és ugyan széleskörűen paraméterezhető, az alap „gyári beállításokkal” azonnal használható.


AKCIÓ

EGYET FIZET, HÁRMAT KAP

RENDELJE MEG A BABÉR PROGRAMOT A SOFT CONSULTING HUNGARY ZRT OLDALÁN A COMPINFORM SZÁMÍTÁSTECHNIKA VISZONTELADÓ MEGJELÖLÉSÉVEL, RENDELÉSÉVEL EGYIDŐBEN EMAILBEN, VAGY TELEFONON TÁJÉKOZTASSON BENNÜNKET VÉTELI SZÁNDÉKÁRÓL, MAJD A  VÉTELÁR  TELJES KIEGYENLÍTÉSÉVEL EGYIDEJŰLEG MI RENDELÉSÉNEK 5%-ÁT ÍRJUK JÓVÁ AZ ÖNÖK BANKSZÁMLÁJÁRA, RÁADÁSUL, MEGAJÁNDÉKOZZUK edInvoice SZÁMLÁZÓ PROGRAMUNK STANDARD TELJES VERZIÓJÁVAL, 1 ÉVES  GARANCIÁVAL.


További információ, DEMO letöltése, megrendelés a Soft Consulting Hungary Zrt oldalain az alábbi linkre kattintva:vissza


Egyedi alkalmazások fejlesztése
Az általunk készített egyedi alkalmazás az Ön igényei alapján ÖNNEK készül.

A gazdasági élet piaci résztvevői mind tevékenységük, mind működésük tekintetében eltérőek, így profiljuk miatt igényeik is különbözőek.

Egyedi szoftverek fejlesztése NE ÖN ALKALMAZKODJON A PROGRAMHOZ, HANEM A PROGRAM MŰKÖDJÖN ÚGY, AHOGY ÖNNEK SZÜKSÉGE VAN RÁ, EZÉRT MI ÖNRE SZABJUK

Garantáljuk, hogy a piac legmegfizethetőbb ajánlatát adjuk egyedi alkalmazás fejlesztés árajánlatkérésükre.

Vállaljuk cége egyedi alkalmazásának elkészítését tevékenységi körtől függetlenül a piac legjobb ár-érték arányú ajánlata alapján, az igény  felmérésétől kezdve, a tervezésen, a fejlesztésen és folyamatos teszteléseken át, szerződésben meghatározott részteljesítéseknek megfelelően, az elkészített alkalmazás teljes bevezetéséig.
Mi az egyedi szoftverfejlesztés kezdetétől fogva együttműködünk Önnel, konzultáció keretén belül, folyamatos átadás során alakítjuk és igazítjuk saját egyedi alkalmazását cége tevékenységi körének és működésének megfelelően, majd pedig az elkészült szoftver bevezetése során, és utána is folyamatos támogatást nyújtunk.

Amennyiben egyedi szoftverfejlesztési igénye van, vagy csak érdeklődni szeretne a lehetőségekről, kérje egyedi árajánlatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot és megadjuk személyre szabott árajánlatunkat!

HIHETETLEN? - higgye el, nekünk nem az ...
Az árajánlat kéréshez foglalja össze egyedi igényeit, elvárásait, és az összeállítás alatt már bizonyára azt is eldöntötte előzetes tájékozódás alapján, mennyit tud, vagy akar rászánni egyedi szoftverének elkészítésére, ezt is írja meg nekünk, amit 48 órán belül megválaszolunk.


... a többi már csak RAJTUNK múlik, mert ajánlatunk, amennyiben Ön olyan reális összeget szán a fejlesztésre, ami számunkra is elfogadható, nem fogja meghaladni az Ön által felkínáltat.

Árajánlat

Számlázó program - edInvoice
edInvoice számlázó programunk megoldást nyújt hagyományos és/vagy E- (elektronikus) számlák előállítására

 HAGYOMÁNYOS - számlák hagyományos, papír alapon
 ELEKTRONIKUS EDI - számlák teljes EDI kimenettel
   áruházláncok felé ( Tesco , Metro, Lidl )
 ELEKTRONIKUS PKI - számlák PKI kimenettel
   (elektronikus aláírással és időbélyeggel hitelesített PDF)

Megnevezés ÁR
EP Hagyományos papír alapú számla és
PKI E-számla 
[1 céges felhasználói jog - Bérlet / hó]
2540
EPP Hagyományos papír alapú számla és
PKI E-számla
[1 céges felhasználói jog]
29000
EPPE Hagyományos papír alapú számla,
PKI E-számla, TELJES EDI E-számla
[1 céges felhasználói jog - Bérlet / hó]
19050
Áraink bruttó árak, és tartalmazzák a 27%-os forgalmi adó összegétTekintse meg programunkat működés közben
: Bővebben

vissza

Tárgyi eszközök
Nagy értékű tárgyi eszközök kezelése
Értékcsökkenés lineárris kulcs alapján
Számított értékcsökkenés gyakorisága szabadon paraméterezhető
   intervallum alapján (havi, negyedéves, féléves, éves elszámolás,
   vagy adott naptól-napig)
Tárgyi eszközök leírási kulcsának és maradványértékének
   módosítási lehetősége
Hálózatos használat
Korlátlan céges változat is megrendelhető
Adatok Excelbe exportálhatók
Könyv szerinti és kalkulált értékcsökkenési listák paraméterezhető
   formátumban történő elkészítése, nyomtatása és exportálása
Tárgyi eszközök kapcsolódó tranzakcióinak kezelése (kataszteri
   nyilvántartás, átvezetés, értékhelyesbítés, kivezetés, leaktiválás,
   ráaktiválás, selejtezés, terven felüli értékcsökkenés, visszaírás)
 Végtelen számú szervezeti egység kezelése
 Szervezeti egységek változásának kötegelt feldolgozása
   (megszünt szervezeti egység teljes átsorolása)
 Tárgyi eszközökhöz rendelt főkönyvi számok kötegelt átsorolása
   (számlatükör változásának csoportos feldolgozása)
 Tetszőlegesen kialakítható eszközkód törzs (jelleg, fajta,
   eszközfajta, egyedi sorszám kialakítással)
 Számviteli és a Társasági adótörvény szerinti amortizáció
   nyilvántartása
 Aktiválási dátum és értékcsökkenési beállítások alapján
   automatikus értékcsökkenés számítás
 Feladási listák alapján főkönyvi feladás a Compinform könyvelő
   programjába
 Listáink szabadon paraméterezhetőek, és exportálhatóak excelbe
 Tárgyi eszköz karton elkészítése, kötegelt nyomtatási formában
   megjelenítve
 Leltárlisták
Kataszteri kimutatás
Könyv szerinti és kalkulált értékcsökkenési listák
Nullás tételek kimutatása
Leltárfelvételi ív készítése, összesítő
Vagyonkataszteri változásjelentés

Megnevezés ÁR
1
Tárgyi eszközök (FULL funkció) 1 céges
50800
oo
Tárgyi eszközök (FULL funkció) korlátlan céges
101600
Áraink bruttó árak, és tartalmazzák a 27%-os forgalmi adó összegét

Tekintse meg programunkat működés közben
: Bővebben

vissza

Tárgyi eszközök (fogyó)
Kis értékű tárgyi eszközök (fogyó) darabszámos nyilvántartása
szabadon kialakítható tárgyi eszköz kód (jelleg, fajta, eszközfajta
   kialakítással)
szabadon kialakítható állományváltozás kódtörzs kialakítása
szabadon kialakítható eszköz csoportok kezelése
szabadon kialakítható, végtelen számú szervezeti egység,
   intézmény kezelése
szabadon kialakítható általános kódtörzs (ÁFA, mennyiségi
  egység, besorolás - vtsz, beszerzés forrása)
tárgyi eszközök nyilvántartása szakfeladat, főkönyvi szám,
   rovatrend, COFOG bontásban
funkciói: eszköz nyilvántartás, eszközmozgás, eszközbeszerzés,
   ráaktiválás, eszközök átsorolása
eszközök csoportos intézményi átsorolása
eszközök csoportos főkönyvi szám átsorolása
adatimport más programból átvett állomány alapján
tetszőlegesen paraméterezhető eszköz-eszközforgalmi
   kimutatások (5 szintű rendezettség, tetszőleges paraméterek)
paraméterezett listák mentése, betöltése, tetszőleges listák
   összeállítása funkcióval
analitikus és összesítő listák készítése
csv, excel leválogatás
biztonsági mentés, visszatöltés
jogosultság rendszer kezelése
tetszőleges számú munkaállomáson használható hálózati
   alkalmazás

Megnevezés ÁR
1
Tárgyi eszköz (fogyó) 1 céges
50800
Áraink bruttó árak, és tartalmazzák a 27%-os forgalmi adó összegét

Tekintse meg programunkat működés közben
: Bővebben

vissza

Főkönyvi könyvelés
Programunk egyszerűen kezelhető, amely a hatályos jogszabályok és a számviteli törvény előírásainak alapján, Windows 95/98/Nt/2000/Windows XP, VISTA, WIN7, WIN8, WIN10 operációs rendszerek alatt futnak

Rövid leírás :
alkalmas több cég forintban nyilvántartott könyvelésének
   párhuzamos vezetésére is
számviteli-pénzügyi program, hálózatos, korlátlan tételszámú
   könyvelésre
 kettős főkönyvi könyvelés teljes körű kezelése, kontír kódok
   kialakításának támogatása,
 automatikus kontírozás
 folyószámla könyvelés
• tetszőlegesen kialakítható gyűjtők kezelése (költséghely,
   költségnem, munkaszám bontásra)

 számlanyilvántartás, ÁFA nyilvántartás - bevallás
 eredmény, mérleg, illetve tetszőlegesen kialakítható kimutatások,
   terv-tényadatok
 automatikus éves nyitás
 pénzügyi levelezés – egyenlegközlő nyomtatása
 utókalkuláció, többnyelvű számlatükör
 vállalkozásonként kialakítható számlakeret, kódtörzsek
 jelszavas belépési és azonosító rendszer, különböző modulok
   felhasználónkénti jelszavas hozzáférhetősége .
partnerkarton
könnyen kezelhető, jól dokumentált, beépített súgót tartalmaz
az edInvoice számlázó és szállító analitikai program rögzített
   adatainak fogadása
 mentés, visszatöltés -adatbázis sérülés esetén adatbázis
   helyreállító modul
 a program vásárlásától 1 éves garancia
 "forródrót" szolgáltatás regisztrált ügyfeleink részére
 listáink képernyőre, nyomtatóra tetszőleges szűkítőkkel,
   tetszőleges rendezettséggel analitikusan és összesítve egyaránt
   lekérhetők
 a program közel 45 különböző listát tartalmaz

Megnevezés ÁR
1
Főkönyvi könyvelés 1 céges
76200
oo
Főkönyvi könyvelés korlátlan céges
152400
Áraink bruttó árak, és tartalmazzák a 27%-os forgalmi adó összegét

Tekintse meg programunkat működés közben
: Bővebben

vissza


COMPINFORM

Számítástechnika
+36 20 93 43 678
© 2015 COMPINFORM.HU Minden jog fenntartva!